Connecticut

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Connecticut

Nekretnina za prodaju u Connecticutu

Connecticut graniči južno s Long Island Soundom, zapadno od države New York, sjeverno od Massachusettsa i istočno od Rhode Islanda.

Država Connecticut savršeno predstavlja šarm Nove Engleske, regije od šest država na atlantskoj obali SAD-a. Tržište nekretnina u Connecticutu je vrlo uspješno. Među najpoželjnijim mjestima za prodaju nekretnina u Connecticutu su Greenwich, Darien, New Haven, Hartford, Westport, New Canaan i Bridgeport. Samo Greenwich imao je isključivo pravo prodati najskuplji obiteljski dom u Sjedinjenim Državama. Zahvaljujući tome, Greenwich je poznat po mnogim rukovoditeljima Wall Streeta i njihovim jahtama, pa se pohvalio jednim od najbogatijih okruga u Sjedinjenim Državama s brojnim luksuznim kućama, apartmanima i nekretninama za prodaju u Connecticutu. Ipak, najbogatiji je grad u Connecticutu New Canaan. Ovaj živopisni grad ima zelene parkove i tipične zgrade u New Englandu, kao i izvrsne restorane i elegantne trgovine. Grad Westport je vrlo popularan među mnogim umjetnicima i piscima, a poznat je po svojim glazbenim prostorima, umjetničkim galerijama i starinskim trgovinama. Hartford, glavni grad države i grad poznatog pisca Mark Twain, sofisticirano je urbano središte koje nudi luksuzne apartmane, apartmane u nebodera i palače. Isto se može reći i za grad New Haven, dom Sveučilišta Yale. U Connecticutu se različita urbana sofisticiranost uklapa u eleganciju sela. Njegovi brežuljci s bukovim pašnjacima, njegova čarobna riva i blizina gradovima Bostonu i New Yorku čine Connecticut idealnim mjestom za kupnju nekretnine za prodaju u Connecticutu.

Cijene nekretnina za prodaju u Connecticutu nastavile su rasti ovog kvartala, potvrđujući interes za doista izvanredna svojstva. Cijene kuća Fairfield County porasle su na gotovo 3,6 milijuna dolara, što je porast od 5% na godišnjoj razini. Gradovi Greenwich i Fairfield vidjeli su porast ukupne prodaje od preko 2 milijuna dolara, dok je ostatak države zabilježio pad prodaje od 9% u jednoj obiteljskoj kući u ovom cjenovnom razredu.

Najveći dobitak na godišnjoj razini nalazi se u gradovima East Windsor, Greenwich, New Haven, Simsbury i Westport.

Treće tromjesečje bit će pravi test za tržište nekretnina 2018. godine, a bilo kakvo povećanje ponuda bi pomoglo u koracima s potražnjom kupaca na konkurentnom tržištu.

  •  
    Selio se u Connecticut. Emigrirani i žive u Connecticutu

      Amerika: za mnoge je još uvijek taj san u ladici koju želite postići od života, za druge, daleka i nedostižna želja. Za nas u Realigro? Prilika da budete zauzeti! Pa da! Danas smo odlučili dati malu pomoć onima koji žele ulagati u nekretninu, ali se boje upropastiti ogromne probleme. Današnj ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 4616

Prodaja Ostalo (Stambeno), Connecticut, Fairfield County, Bridgeport, Bridgeport

5,062,831.21HRK
Prodaja
Ostalo (Stambeno)

278 m²
3000 sq ft, Lot Size: 0,21 hektara, 4 spavaće sobe, 2 ½ kupke, Praonica rublja, Foyer, na palubi,
Cod. 3546

Prodaja 5+ soba, Connecticut, Hartford, Hartford, Hartford

2,848,198.58HRK
Prodaja
5+ soba

1600 m²
Velika ulaganja 2 zauzete Coop jedinice, u udarnim Upper East Side zgrade. Ogroman uzlazni potencijal
Karta, kretanje cijena i statistike
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB